Slot.it 2017 & # 8211; Porsche 956 KH & # 038; GT40.

Uansett hvor mange versjoner vi ser, ser det ut som noen sporbiler bare aldri mister sin appell. Disse nye utgivelsene fra Slot.it er eksempler pa dette for meg.

Hvis du nettopp har startet denne flotte hobbyen, sa skal du l re litt om et av de beste merkene vi har a tilby. Dette selskapet produserer mange forskjellige typer modeller, og alle er utstyrt med noen av de beste kjoredrevene.

Porsche 956 KH # CA09h & # 8211; Ford GT40 # CA118e.

Veteran er selvfolgelig veldig kjent med begge disse modellene, og dette vil ikke v re noe mer enn et blikk pa de siste ordningene.

Var forste oppforing er Porsche 956 KH som er en del av den langvarige Group C-serien. Her er en referanselink for a vise utgivelsesloggen. Ikke en gruppe C ekspert? Sjekk ut denne siden for en start.

Min bil kom trygt og lyd og ser bare fantastisk ut. Men sa igjen ser nesten hvilken som helst bil godt ut i Jagermeister-leiren.

Sa denne bilen var tiltalende for meg helt fra starten. Jeg har den forste i denne serien, sa jeg hadde naturlig a ha en annen rettighet? Ikke sant.

Deretter har vi det jeg foler er et perfekt eksempel pa klassisk road racing: GT40. Bare a undersoke denne bilen og lese om det kan forbruke mange timer. Her er et raskt blikk for a gi deg en prototype historie hvis du ikke er kjent.

Detaljniva er like bra som det blir i var hobby i dag. I hvert fall i min mening selvfolgelig. Du vil ikke glede alle sammen, sa bare du og din smak vil bestemme om Slot.it passer for deg.

Disse modellene er helt sikkert forskjellige epoker og design. De er ogsa sv rt forskjellige under.

Porsche er en inline konfigurasjonsmodell. Siden jeg foretrekker dette over noen annen type, har denne serien alltid v rt en sterk favoritt.

9/28 Gear Ratio & # 8211; Ny motor 23000 RPM. Testet ved 21.500 AVG @ 12 VDC.

GT40 er en del av den popul re klassiske serien av Slot.it og er sidewinder-konfigurasjon.

Disse modellene er utstyrt med monterte skrue aluminiums hjul pa baksiden, samt presisjonsaksler og gir. Chassiset er podded for a tillate losning med skaper flyt. Dette hjelper til med overordnet handtering og ytelse. Mange klar til a kjore modeller oppgraderes ved hjelp av Slot.it-komponenter som er identiske med hva disse bilene kommer med lager. Det er derfor Slot.it biler har sa mye verdi for mange veteraner.

For testingen bestemte jeg meg for a klare en bil med uretan og en med silikon. For min hjemmekonkurranse blander jeg og matcher mange blandinger for testing og overflaten min blir ikke skadet. Langvarig bruk av alle dekkblandinger har ikke pavirket sporet mitt som andre har rapportert. Sannsynligvis pa grunn av det brede utvalget benyttes her og jeg rengjor overflaten regelmessig.

GT40 vil fa Quick Slicks silikon. Dette er storrelsene som anbefales for n r lagerstorrelsen. De passer perfekt.

Porsche far et storre enn anbefalt dekk. Det er ok. Mange racere bruker forskjellige storrelser. Hvorfor et storre dekk? Fordi jeg har tenkt a sitte dette dekk for a sikre at det er sant for hjulet. Dette reduserer diameteren. Den ekstra bredden gir meg bare mer overordnet kontakt til sporet. Jeg liker det.

VIDEO REVIEW.

Disse modellene er fremdeles noen av de beste sporvognene du kan fa for din hobby dollar. Minst for hjemmespor som er, og jeg tror du vil finne andre som er enige.

Formen har eksistert i mange ar, og noen kan ikke finne dem tiltalende lenger. For meg selv, hvis Slot.it fortsetter a lage dem sa vil jeg fortsette a samle dem.

Denne anmeldelsen ble stolt brakt til deg av SCALEXTRIC / Hornby America.