sjeldne frimerker verden diamant bla.

Semeuse bla diamant, den sjeldneste delen av flat monografi roulette type 1A, melkeaktig lysebla, trykt i 1922, uvanlig. fordi de kommer fra cliche type 50, er type IA-tabeller alle problemer. (artikkel Lizeray) http://ap.houilles.org/pdf/25croulette.pdf http://www.lurvely.com/photographer/46013109_N03/ http://www.flickriver.com/groups/[email protected]/pool https://www.flickr.com/groups/frenchephemera/ http://www.flickriver.com/photos/jsjavi/11973218104/ https://www.facebook.com/TimbresFFAP?

sabado, 22. mars 2014.

sjeldne frimerker av verden diamantbla.

sjeldne frimerker av verden diamantbla.

2 kommentarer:

De sjeldneste frimerker i verden, hver boretype, flat roulette og tre type C roterende hjul. Min potted historie.

Forst sier jeg at dette er mesterens arbeid og det er herlig a ha satt disse frimerkene pa mine hender, som er kunstverk, fordi jeg mener, fra det jeg har forsket, oppdaget jeg her, begynner min historie, Jeg hadde faktisk ingen kjennskap til filatell, sjeldne og beromte frimerker, da ble det besluttet a bruke verktoyene som tilbys av Google, da det hele begynte a v re nysgjerrig pa frimerker han hadde kjopt, forst begynte jeg med Uniteds frimerker Stater i Nord-Amerika, og da bestemte jeg meg for a undersoke hvorfor den hadde i Frankrike og Sveits, sa innsa at frimerkene var bor, jeg leste tusenvis av sider for a finne historien din, fantastisk, fordi de hadde en klasse eller serie av planter, Jeg begynte a sammenligne fargen og verdien av frimerkene, som er 25 cent, bla farge, det er mange frimerker a undersoke og funnet ut at verdien ikke var tiltalende, bortsett fra at hvis jeg hadde noen, men fortsatt undersoker til jeg leser videre nettsiden www. Semeuse.Com, at det var en boretype 1A, flat og roterende roulettroulette, tre type C, som var sjeldne og sjeldne, denne ekstraordin re apenbaringen, og jeg begynte a sammenligne bildene som han hadde beskrevet pa siden WWW. Samannen. COM, og hans artikkel forklarte detaljer om boret, det var bare fire trykk pa roulette eller flathjul, 1920, tjueen og til slutt i 1922, utskrift melkeblatt lys, som er en som jeg har i min samling, stor velsignelse , da jeg visste at det var et stykke verdi fordi det er sjeldent, sjeldent, akkurat som det er fire sa langt i dag, flathjulet. Og det var da han gjorde «beslutningen om a lage en side ved hjelp av Google-verktoy, og publisere om som for atte maneder siden. er na pa Google-bilder forst i Google-sokemotoren, din semeuse roulette type A. Fordi en er et kunstverk, var min mening en person med stor faglig engasjement for a utvikle komplisert, kliche, eksepsjonell, sa serios tid viet til dette flott kunstverk, og detaljer som er merket i det clicheren, er unike for et spinner eller flathjul, beundrer jeg den personen eller teamarbeidet i dette unike kunstverket, for det aret trykket, der i sin ekstraordin re trykkbore en unik presentasjon av dette fantastiske bildet av tjuefem cent melkefarget lysebla. Detaljer observere og sammenligne oppstart hvis du har akkurat som de pa Google eller spor foten med bare lys i neglene i hodet hans er ogsa lyspunkter, kjole med retten, soker a Lizeray Pierre Tegning Academy Philately, stempelfargen er unikt ogsa, det er mange andre detaljer, undersoke, vakrere, er dens storrelse i det virkelige frimerke og perfekt inntrykk roulette .. og etikk i denne kunsten er det unike vannmerket for a forhindre forfalskning, og hvis du knirker. Mens det er unike vannmerkeposter kunstneren som produserer den. Og den roterende rouletten tre C, undersok.

Filateliste, frimerker, sjeldne verdener.

Det er et mysterium.

Semeuse en eksepsjonell presentasjon type 1A, type lll c. 1922, WHEELS FLAT, WHEELS ROTARY (diamond blue)

I verden er det mange sjeldne frimerker som er veldig interessante, og funnene av de rariteter som samlere har stor og hoy verdi. Jeg vil si noen fa frimerker jeg eier av mystisk arbeid. La min herre vite? . Sa jeg forsket pa disse frimerker er unike til dato, og de fleste ekstraordin re kommer allerede fra fyren hvis bordkliche 50 Type IA, er alle. (Artikkel Lizeray) er et kunstverk av miniatyrkliche, jeg har ikke sett et annet stempel med disse karakteristikkene, uovertruffen arbeid, utskrift er flott, historisk signifikant, klassen nyheter, Treasure Cave, med hoy inntjening flere mynter og sv rt sjelden et vannmerke , bjornklar er unik, og verdig analyse, deres oppfyllelse av et arhundre, vil disse beromte frimerkene ha stor verdi. diamantbla & # 8230;