Shafiul Islam.

Shafiul Islam Batting & Fielding Gjennomsnitt.

Shafiul Islam Bowling gjennomsnitt.

Shafiul Islam Karriere statistikk.

Bangladesh mot India ved Chittagong Divisional Stadium, Chittagong, 17. januar 2010.

Sor-Afrika v Bangladesh pa North West Cricket Stadium, Potchefstroom, 28. september 2017.

Bangladesh mot Sri Lanka ved Shere Bangla National Stadium, Mirpur, 4. januar 2010.

Bangladesh mot England i Chittagong Divisional Stadium, Chittagong, 12. oktober 2016.

New Zealand v Bangladesh pa Seddon Park, Hamilton, 3. februar 2010.

Sor-Afrika v Bangladesh pa Springbok Park, Bloemfontein, 26. oktober 2017.

Nyheter OM Shafiul Islam.

BCB for a undersoke Taskin Ahmed, Shafiul Islam, Nasir Hossain for kasinobesok.

Spillerne besokte kasinoet mindre enn tre timer etter deres ODI whitewash.

Mustafizur Rahman regnet ut av Sor-Afrika tur; Shafiul Islam slutter seg til Bangladeshs tropp.

Shafiul Islam blir vurdert for T20I-serien mot Sor-Afrika.

Bangladesh kunngjor squad for ICC Champions Trophy 2017; Shafiul Islam tilbakekalte, Shuvagata ham droppet.

Nurul Hasan, Shuvagata Hom og Subhasis Roy – som alle var en del av ODI-serien mot Sri Lanka i forrige maned – har blitt droppet.

Bangladesh vs New Zealand: Shafiul Islam utelukket pa grunn av hamstring skade.

Bangladeshs skadeteklubben led et nytt slag for den kommende New Zealand-turneringen etter rask bowler Shafiul Islam var.

Bangladesh navn rookie Mosaddek Hossain i ODI tropp mot Afghanistan.

Paceman Rubel Hossain ble ogsa tilbakekalt til siden etter en skade-plaget sesong som tvang ham til a savne Zimbabwe-ODIene i.

Bangladesh ga tillatelse til a erstatte Al-Amin Hossain med Shafiul Islam i ICC Cricket World Cup 2015.

Bangladesh slo Afghanistan i sitt apningsspill i VM.

Funksjoner pa Shafiul Islam.

VM 2011: Mahmudullah og Shafiul Islam gnist av mirakel til a pipe England.

To baller kort av 40, og Bangladesh var 169 for 8. De siste 10 oversene hadde brakt 20 lop og hadde tatt bort 5 wickets.

ICC World Cup 2011: To unsung menn som gjorde fantasi til virkelighet.

Bangladeshs batting line-up har en irriterende tendens til a kollapse.

Verdensmesterskapet hittil: Hits & # 038; Malet.

VM har ikke forarsaket mange oppslag sa langt, og tallene har v rt svimlende.

Bangladesh er ikke mer whipping boys of cricket.

Bangladesh-laget har gatt alder under ledelse av Shakib Al Hasan.

Shafiul Islam & # 8211; Bangladeshs verdifulle etterfolger til Mortaza.

Shafiul er na et dodelig vapen for Bangladesh; i det pagaende WC har han gjort ballen snakk.

Live Scorecard.

SL 200/8 OVERS: 62.0.

BAN 110 (45,4 Ovs)

SL forer med 312 lop.

10. februar 2018 16:30 IST.

The Wanderers Stadium, Johannesburg.

10. februar, 2018 13:50 IST.

Melbourne Cricket Ground (MCG), Melbourne.

10 feb, 2018 13:50 IST | 08:20 GMT.

Melbourne Cricket Ground (MCG), Melbourne.

10 feb, 2018 16:30 IST | 11:00 GMT.

The Wanderers Stadium, Johannesburg.

11 feb, 2018 16:00 IST | 10:30 GMT.

Sharjah Cricket Association Stadium, Sharjah.

13 feb, 2018 11:30 IST | 06:00 GMT.

Westpac Stadium, Wellington.

13 feb, 2018 16:00 IST | 10:30 GMT.

Sharjah Cricket Association Stadium, Sharjah.

Australia slo England med 5 wickets.

India slo Sor-Afrika med 124 lop.

Afghanistan slo Zimbabwe med 17 lop.

Afghanistan slo Zimbabwe med 5 wickets.

India slo Sor-Afrika med 9 wickets.

Redaktorens valg.

Virat Kohli er en av de beste batsmenene jeg har sett i livet mitt: Kumar Sangakkara.

India vs Sor-Afrika, tredje ODI: ukuelig Virat Kohli, andre statistiske hoydepunkter.

India Women vs South Africa Women, tredje ODI statistisk forhandsvisning: India eye historic whitewash.

Kumar Sangakkara: Viktig a sporre fansen hva de trenger fra Test cricket.