Fusion slots wildstar

Sist oppdatert: 24. november 2017 Spillversjon: API16.

ChargeUI er et Wildstar brukergrensesnitt i stilen til ElvUI_BenikUI fra WoW:

Den har alle standard UI-elementer med full tilpassethet. Endre farger, endre storrelse pa s, flytt Debuffbar. Den inneholder ogsa et behov mot gradighetstillatelse med auto-gradighet pa utstyr under en valgbar ilvl, kan automatisk passere lase dor, Sign of X (unntatt fusion) og Skredder ting.

For tilpasning apne hovedmenyen med:

/ CUI eller / ChargeUI.

Denne kopien inneholder endrede versjoner av:

Takk for at du la meg bruke addons.

Oppdater 1.05: Lagt til Tilpass-skjerm for enklere tilpasning.

Medlem siden: 3/20/2013 Innlegg: 1 Medlemsdetaljer.

Flott brukergrensesnitt, takk for a lage det!

Kan du legge til en farge terskel til ressurslinjen som vil endre fargen pa linjen avhengig av terskelverdien jeg legges inn i alternativene? Som i ForgeUI? Eksempel: Jeg skriver inn 35 som ressursbjelkegrense og velger en farge jeg vil ha (rod), og nar linjen er under denne verdien, endrer fargen til rodt? Ville v re veldig takknemlig for det som stalker!

-Hid Focus Bar-alternativet.

Medlem siden: 28.02.2012 Innlegg: 6 Medlemsdetaljer.

Har et lite problem med a v re begrenset til 3 monteringer i monteringsvinduet. Listen fyller ikke utover det, og det ser ut til at det ikke er noen synlig mate a tvinge andre fester pa i de 3 tilgjengelige sporene. Vennligst informer.

Medlem siden: 9/20/2016 Innlegg: 16 Medlemsdetaljer.

Ble medlem: 06.11.2014 Innlegg: 19 Medlemsdetaljer.

Takk for en virkelig flott addon! Jeg har et lite problem, nar du bruker Charge nameplates markoren (! Pa navnene) for questmobs doent dukke opp. Bruke standardinnstillingene. Forsokt a sla dem pa / av via optins, vil ikke vise. Gjor nivellering pita;)

Medlem siden: 9/20/2016 Innlegg: 16 Medlemsdetaljer.

Medlem siden: 17.05.2013 Innlegg: 2 Medlemsdetaljer.

Hei, forst og fremst vil jeg si stor mengde addons. Jeg var en WoW addon forfatter, sa jeg kan forsta hele prosessen + detaljer som har kommet inn i disse. Selv om jeg ma innromme at jeg ikke har behandlet enna med WildStar addons for a sjekke forskjeller / likheter.

Uansett pa mine sporsmal.

DarkMeter ser ikke ut til a dukke opp for meg, jeg provde med + uten selve tillegget installert, men til ingen nytte. Selv om jeg far / darkmeter chat kommandoer byttet osv. Ikke vil jobbe: S.

Jeg matte lage en / darkmeter gjenoppretting, sa den skiftet for meg og jobber uten problemer. Bare informere om fremtidig referanse kanskje 🙂

Ogsa pa slutten min med en helt ren addons + innstillingsmappe far jeg folgende feil.

Forhapentligvis kan du komme til bunnen av dette. Takk for alt ditt harde arbeid. Fint a se addons som jobber ut av boksen gjor hva de er ment a gjore.

Gixx Pixx [Jabbit]

Medlem siden: 9/20/2016 Innlegg: 16 Medlemsdetaljer.

Medlem siden: 17.05.2013 Innlegg: 2 Medlemsdetaljer.

Gixx Pixx [Jabbit]

Medlem siden: 11/20/2017 Innlegg: 1 Medlemsdetaljer.

Hei her Sir Charge.

Forst og fremst vil jeg gjerne fortelle deg at jeg har brukt dette og dine Vesker addons for de siste par dager, og jeg er en stor fan :-D.

Na, fa forslag / sporsmal:

– Flere handlingslinjer, v r sa snill a flytte dem, sa vel som sett deres storrelse (2 rader eller 1 rad eller sett av brukeren vil v re bra, men ogsa deres kolonner v r sa snill).

– Flere tilpassede alternativer i NeedVsGreed. AutoLoot addon kommer til a tenke hvor vi kan sette var egen Behov / Gradighet samt bestemte navn for loot.

– Bedre Salvage-alternativer (Kurona Vesker har for eksempel et flott alternativ ved a la «beskytte» gjenstander i dine egendefinerte poser).

– Snakk om vesker, v r sa snill a lage en ny automatisk kategori som vi kan velge som standardalternativet, og alle de nye lootene gar der, slik at vi kan sortere det som vi onsker. Med mindre jeg mangler noe, for oyeblikket for a gjore dette, ma jeg lage egendefinerte poser til alt og la din addon jobbe med sin magi.

– A se som du implementerer ting fra andre addons alle samtidig som de ser AH-MAZING. Kan du ta en titt pa VinceBuilds og VinceRaidFrames sa vel som ViragsSocial?

– Hvis vi ikke er i stand til a flytte den lille spillmenyen og dens pinnede knapper, gjor det skje.

– Hvis vi ikke kan flytte nederste linjen med valutaene og resten av informasjonen gjor det slik. Kanskje kan du sla sammen med spillmenyen og gi muligheten til a ha den informasjonen i en pop up / pin / unpin way / mouse hover?

Sist men ikke minst hvis dine addons allerede har de ovennevnte tingene, kan du peke ut hvordan de kan «aktivere» dem?

Jeg vet at de ovennevnte tingene er som a fortelle deg om a «kopiere» ForgeUI, KuronaBags, etc addons, men jeg foler at utseendet ditt er overlegent med disse tilleggene, og som du vet bedre enn meg, er de i en «foreldet» tilstand som det er. Sa. vennligst hjelp oss Sir Charge. Du er var eneste Haper ^^